پزشکیان: نمی‌پذیریم که صنعت صلح‌آمیز هسته‌ای را کنار بگذاریم پزشکیان: مذاکرات با هماهنگی کامل و مجوز رهبر انقلاب در حال انجام است/ هدف حل واقعی مسائل است، نه گفت‌و‌گو برای گفت‌و‌گو / دولت پیگیر وضعیت بازداشت‌شدگان است بیانیه نمایندگان مجلس: برای جانفشانی و تدابیر امورات کشور آماده‌ایم پزشکیان در سفری غیر رسمی وارد مشهد مقدس شد مهدی محمودیان و عبدالله مومنی و ویدا ربانی آزاد شدند اولتیماتوم جدید سپاه / هر زمان بزرگان بگویند، تنگه را می‌بندیم بیانیات مهم رهبر انقلاب درباره حوادث دی ماه ۱۴۰۴ پاسخ کوبنده رهبر انقلاب به تهدیدهای ترامپ + ویدیو بازداشت سه عنصر تروریستی سلطنت‌طلب در پرند توسط سپاه حضرت حیدر کرار (ع) دریادار تنگسیری: اشراف کاملی در تنگه هرمز داریم دعوت سپاه از مردم برای شرکت در آیین‌های گرامیداشت شهدای حوادث اخیر جزئیات رزمایش «کنترل هوشمند تنگه هرمز» نیروی دریایی سپاه ۵۱ نماینده خواستار اتخاذ مواضع انقلابی در قبال طرح صلح ابراهیم شدند مجلس میزان پاداش پایان خدمت بازنشستگان را تعیین کرد آخرین جزئیات از شایعه فرزند کاظم صدیقی در لندن

غربی‌ها باید به تعهدات برجامی خود عمل کنند

وحید جلال زاده رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: اولین حرف ما در مذاکرات این است که طرف های غربی ها به تعهدات خود باشند، زیرا ملت ایران از این بدعهدی غربی ها لطمه فراوانی دیده اند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۸ - ۱۰ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 01
کد خبر: ۱۰۰۵۱۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: ایران بارها اعلام کرده است که غربی ها باید به تعهدات برجامی خود عمل کنند و پس از راستی آزمایی ما نیز همچون گذشته به تعهدات خود عمل خواهیم کرد.


وحید جلال زاده رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با اشاره به آخرین وضعیت از سرگیری مذاکرات برجامی ایران و 1+4 در وین، گفت: با توجه به اینکه کابینه جدید تشکیل و از مجلس رأی اعتماد اخذ شده است، قطعا باید بحث مذاکرات در دستور کار دولت قرار گیرد و آن را به جد پیگیری کند.

 

وی با بیان اینکه ایران و طرف های غربی در برجام تعهداتی داشتند که ما به آنها عمل کردیم ولی غربی به آن تعهدات خود عمل نکردند، ادامه داد: اولین حرف ما در مذاکرات این است که طرف های غربی ها به تعهدات خود باشند، زیرا ملت ایران از این بدعهدی غربی ها لطمه فراوانی دیده اند.

 

نماینده ارومیه در مجلس با تاکید براینکه هیچ گاه نمی توان به آمریکا اعتماد کرد ، اضافه کرد: به طور نمونه طبق قطع نامه 2231 سازمان ملل باید یک سال پیش تحریم تسلیحاتی ایران برداشته میشد که آمریکایی ها با ادعاهای واهی از این موضوع شانه خالی کردند که این موضوع نشان می دهد آنها می توانند در موضوعات دیگر هم همین رویه را در پیش بگیرند.

 

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه ایران مخالف فرسایشی شدن مذاکرات است، عنوان کرد: ایران بارها اعلام کرده است که غربی ها باید به تعهدات برجامی خود عمل کنند و پس از راستی آزمایی ما نیز همچون گذشته به تعهدات خود عمل خواهیم کرد./تسنیم

 

ارسال نظر
آخرین اخبار